Ha most ismerkedsz a férfi karkötő formák és színek világával, összefogaltuk neked ebben a cikkben, hogy mire figyelj, hogy kifejezze a személyiségedet. Természetesen, ha már van a gyűjteményedben acél karkötő vagy parakord karkötő, akkor is biztos tartogat újdonságot ez a rövid összefoglaló számodra.

Melyik bőr férfi karkötő a megfelelő választás?

A karkötők alapanyagvariációit és a karkötő anyagokat, illetve keletkezését lehetetlen, még akár megtippelni is. Az biztos, hogy a civilizáció bölcsőjeként nevezett, Görögország, talán az első hely a földön, ahol a divat volt az elsődleges szempontja a karkötők viselésének. Itt még a karkötő fonás volt az előállítás egyetlen módja. Érdekesség, hogy első időkben, csak a nők viselhették. Társadalmi rangot fejezett ki és az újjáéledés szimbolikája volt egyben.

Az alapanyagok tekintetében a sor végeláthatatlan. Az első időkben természetesen a nemesfémek (ezüst arany) domináltak. Aztán a technológia változásával és az új alapanyagok megjelenésével szinte mindenből készítenek karkötőt. Tudtad például, hogy Amerikában van egy cég, aki használt műfogsorokból készít karkötőt és fésűt?

Egy karkötő azonnal megmutatja, ki vagy, kivel értesz egyet, kit támogatsz, vagy miben hiszel. Ott van például a Törökök motívuma a „boncuk” ami szemmel verést jelent és ez ellen viselik a szimbólumot a női illetve férfi karkötő jól látható helyén. Vagy ha látsz egy citromsárga szilokon karkötőt, ami a színét a Tour de France sárga pólója miatt kapta, rögtön tudod, hogy Lance Armstrong által létrehozott alapítvány támogatását szimbolizálja. És persze ne menjünk el a vörös cérnakarkötő mellet sem, amit a jobb csuklón kell viselni és a kabbalista tanítók hoztak be a köztudatba, hogy az irigységet távol tartsák, és testi lelki védelmet nyújtsanak

Ívelt fém bőr karkötő csat nélkül

Original price was: 9.150 Ft.Current price is: 7.750 Ft.

Mint láthatod a karkötők végig kísérik az emberiség történetét és még nagyon sokáig itt lesznek velünk. De vajon neked melyik a legjobb? Bemutatok négy karkötőt, hogy kiválaszd a hozzád legmegfelelőbbet

1. Retró karkötő

Az örök alapdarab. Ha most kezdtél el érdeklődni a karkötők iránt válaszd ezt a darabot. Nem nyúlhatsz mellé. Mindenki érti az üzenetét és nem kérdőjelezi meg a létjogosultságát. Egy férfi karkötő, ha ilyen elegáns és visszahúzódó, nem fog csalódást okozni. Egy csoportba össze is gyűjtöttük neked az alapdarabokat.

Hordhatod inghez, zakóval vagy anélkül. Amire figyelned kell azok a színek. Egy barna óraszíjhoz ne a feketét, hanem egy barnát válassz

2. Egyedi kézműves karkötők

Az egyik nagy kedvencünk. Fém és bőr is egyben. Finoman elegáns is, de csiszolatlan is a kampójával és a bőr hurokkal. Amire figyelned kell, hogy nehezen kombinálható más karkötőkkel. Ha több ékszert szeretsz hordani egyszerre, akkor őt ne válogasd be a csapatba

Ívelt fém bőr karkötő csat nélkül

Original price was: 9.150 Ft.Current price is: 7.750 Ft.

3. Ez a férfi karkötő viselése erőt és magabiztosságot igényel

Erővel kell rendelkezni annak, aki viseli és meg tudja szelídíteni. Ügyelj arra, hogy mivel párosítod. Jobban érzi magát egy farmer és poló társaságában, vagy egy bőrkabáttal, mint egy zakóval.

4. És a végére maradt a 2020 év nagy felfedezettje a szilikon karkötő

Először azt gondoltad, hogy a szilikon karkötők a fesztiválok elégethetetlen kelléke a belépésnél. Ez tévedés. Olyan stílusos és a mai trendeknek megfelelő férfi karkötő került ki a tervezők asztaláról, amit bátran viselhetsz bármikor. A kiegészítőkre és ruhákra sem kell akkora figyelmet fordítanod, mert jól érzi minden helyzetben magát.

Ha még mindig nem tudsz dönteni, akkor csak a következőket jegyezd meg: viseld azt amelyikben jól érzed magad és kifejezi a személyiségedet. Légy visszafogott. Vagy esetleg pont ellenkezője.

Bármilyen kérdésed, van férfi karkötő vagy kiegészítőinkkel kapcsolatban, írj nekünk

Photo by Shelbey Miller on Unsplash

További termékeink