1–12 termék, összesen 21 db

Gyöngy karkötők és ezek számtalan variációja található ebben a kategóriában. Az alapanyagok sokfélesége megmutatja, hogy mennyire népszerű napjainkban ez a stílus. Legtöbb esetben erős gumi tartja össze a szemeket, de néhány esetben erős selyemzsinór biztosítja a gyöngyöket a csuklódon. Férfiaknak is elfogadott viselet napjainkban, már nem kapcsolódnak előítéletek a viseléshez.

A gyöngy karkötők alapanyagai sokfélék lehetnek. Kínálatunkban megtalálhatók, a hematit, onix vagy fa karkötőket.

-Fa karkötők:

A gyöngyszemek fából készülnek, mely egy rusztikusságot és természetességet sugároz viselőjéről. Leggyakoribb a 8-10 mm gyöngyátmérő de kínálatunkban található 12 mm átmérőjű karkötő is

-Kő karkötők

Kínálatunkban található olcsóbb és kézzel készült drága kő karkötők. Találhatsz itt hematit, onix (onyx) alapanyagú karkötőket.

-Páros karkötők

A gyöngy karkötő kialakítása és színvilága nagyon hasonló, de tökéletesen elkülönül a férfi, illetve női modell. Sokszor az egész napos rohanásban nem is jut eszünkbe, hogy ki a legfontosabb számunkra. Most itt a lehetőség, hogy közösen hordjátok, nap mint nap és csak egy pillantás és máris együtt vagytok.

A méret ezeknél a karkötőknél nem kötött olyan erősen, mint a bőr társaiknál. Általában 18-22 cm között változik. Mivel azonban a karkötők rugalmas anyagra vannak felfőzve ezért jobban igazodik a csuklódhoz. Karkötőinknél minden esetben erős gumit használunk, hogy még a napi viseletet is bírja. Azonban néha előfordul, hogy a gyöngyök szélei elvágják ezt az anyagot.

Ha ilyen történik lépj velünk kapcsolatba és küldünk pótgumit, amivel újra összerakhatod a karkötőt. Ha nincs elég kézügyességed, hogy megjavítsd, vagy küld vissza vagy jelezd nekünk és ajánlunk egy másik típust.

Válogass kedvedre, találd meg a számodra vagy számotokra legmegfelelőbb karkötőt

További kategóriák

Bőr karkötőkSzilikon karkötők